Metoda laserOstop

Tehnologia este un studiu al particularităților și tehnicilor. Know-how-ul și tehnica noastră folosind fotobiomodularea laser anti-tutun vă stau la dispoziție.

Metoda laserOstop - Tratament antifumat

Tehnologia noastră non-invazivă și sigură permite desfășurarea procesului de detoxificare într-o ședință, fără durere, fără RISCURI, fără apariția sevrajului cauzat de stimularea LASER a punctelor auriculare, fără a lăsa urme la nivelul urechii.

Această procedură are ca scop stimularea plexului nervos, eliminând astfel dependența fizică de nicotină.

Echipamentul nostru este certificat CE (Conformitate Europeană).

Metoda laserOstop este cea mai eficientă soluție pentru renunțarea la fumat.

Fotobiomodularea

Fotobiomodularea există de peste 40 de ani. Această metodă, folosită în domeniul medical și estetic și în special în dermatologie, își găsește locul și în domeniul tratamentului pentru renunțarea la fumat.

Metoda laserOstop® este unică și folosește fotobiomodularea laser anti-tutun, care constă în furnizarea unei anumite doze de energie bine definite .

laserOstop® pune la dispoziție un mecanism precis, care va genera un ansamblu de reacții subatomice, care sunt ulterior transmise la nivel microscopic și apoi fiziologic, reprezentate de LEGEA lui Arndt–Schulz.

Tratament antifumat cu laserOstop pentru renunțarea cu succes la fumat

Urechea este o zonă reflexă, legată de trunchiul cerebral, unde se produce un schimb rapid de informații cu creierul. Acest lucru explică reacția instantanee atunci când se aplică laserul.

Auriculoterapia acţionează prin intermediul căilor nervoase.

Imediat după tratarea punctului, are loc o secreție de endorfină. Endorfina este un hormon care joacă un rol în stoparea procesului fiziologic al dependenței de nicotină.

Astfel, renunțarea la fumat cu ajutorul laserului are succes.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe?

1 ședință de tratament antifumat durează aproximativ 1 oră. În primă instanță, cadrul medical adună informațiile esențiale legate de obiceiurile de consum de tutun ale clientului. Apoi, acesta vă aduce la cunoștință informațiile privind modul de funcționare al laserului, protocolul și metoda de acționare a acestuia. În cele din urmă, cadrul medical efectuează tratamentul, care este nedureros și sigur.

Studiu clinic privind efectele fotobiomodulării laser anti-tutun

Numeroase publicații științifice oferă dovezi incontestabile ale efectelor fotobiomodulării în medicina modernă.

De la începutul anilor 2000, au apărut aproape 7000 de publicații și aproximativ 500 de studii aleatorii.

Gerhard Litscher de la Clinica Universitară de Anestezie și Medicină Intensivă de la Universitatea de Medicină din Graz și echipa sa au reușit să demonstreze efectele acupuncturii cu laser.

Care e tariful ?

Prețul recomandat este de 570 RON

Este inclusă și o garanție națională de 12 luni, în cazul unei recidive, care permite să fiți reluat în îngrijire gratuit.

Doriți să vă rezervați ședința?

Faceți o programare online la cel mai apropiat centru laserOstop de dumneavoastră

Clienții noștri din Europa recomandă laserOstop