Cum funcționează o sesiune cu laser pentru a renunța la fumat?

LaserOstop este o metodă de renunțare la fumat care utilizează terapia cu laser pentru a vă ajuta să renunțați la fumat o dată pentru totdeauna.
Cum funcționează o sesiune cu laser pentru a renunța la fumat? laserostop laser renunțarea la fumat

Vă întrebați cum funcționează o sesiune cu laser pentru a renunța la fumat? Să aflăm împreună. LaserOstop este o metodă inovatoare și revoluționară care vă permite să renunțați la fumat într-o singură sesiune de doar o oră. Deja dovedit și aclamat de mulți foști fumători, are o rată de succes foarte mare, ceea ce o face o tehnică formidabilă pentru a facilita renunțarea la fumat fără înlocuitori de nicotină. Așa funcționează o sesiune cu laser pentru a renunța la fumat la laserOstop.

Principiile de funcționare ale laserului antifumat laserOstop

LaserOstop este o metodă de renunțare la fumat care utilizează terapia cu laser pentru a vă ajuta să renunțați la fumat o dată pentru totdeauna. Este o tehnologie non-invazivă, nedureroasă și perfect sigură, care vă permite să renunțați definitiv la fumat într-o singură sesiune. Tocmai influențând dependența fizică de tutun, este ideală pentru evitarea crizelor de sevraj și a fenomenelor de poftă tipice renunțării la fumat.

Cum funcționează o ședință cu laser pentru a renunța la fumat este simplu: laserul stimulează plexul nervos prin fotobiomodulație, astfel încât să elimine dependența fizică de nicotină. 100% naturală și stăpânită de peste 40 de ani, această tehnică nu utilizează substanțe chimice sau medicinale și nu prezintă contraindicații speciale. Acțiunea laserului se concentrează asupra punctelor reflexe situate pe pavilionul urechii. Acesta este motivul pentru care această tehnică este numită și „auriculoterapie”.

Dacă laserOstop vizează în special această zonă anatomică, este pentru că urechea este legată de trunchiul cerebral care transmite rapid informații către creier. Accesul pe această rută privilegiată face posibilă obținerea unei reacții instantanee din partea sistemului nervos în urma aplicării laserului anti-tutun. Există apoi o eliberare de endorfină, un neurotransmițător cunoscut și sub numele de hormonul fericirii. Aceasta joacă un rol determinant în renunțarea la fumat, deoarece facilitează tratamentul dependenței de nicotină.

Cum are loc ședința cu laser pentru a renunța la fumat?

Puteți face o programare la unul dintre numeroasele centre laserOstop situate în toată România și Elveția. În total, ședința laser de renunțare la fumat durează aproximativ 1 oră. Cu laserOstop, o singură sesiune este suficientă pentru a renunța la fumat pe termen lung. Are loc în trei etape principale care permit ca tratamentul să fie adaptat în mod specific situației dumneavoastră:

 • Pasul 1: laserOstop, specialistul în ședințe cu laser pentru a renunța la fumat, vă întreabă despre obiceiurile dumneavoastră de consum (numărul de țigări zilnice, orele și contextul în care sunt fumate, tipul de tutun folosit, încercările anterioare de renunțare etc.). Acest lucru îi permite să-ți determine profilul de fumat și, prin urmare, metoda potrivită de aplicat în timpul ședinței.
 • Pasul 2: expertul laserOstop își face timp pentru a vă explica cum funcționează laserul laserOstop stop tutun, modul său de acțiune și cursul tratamentului în sine, precum și consecințele acestuia.
 • Pasul 3: practicantul efectuează terapia cu laser adaptând tratamentul în funcție de informațiile pe care le-a colectat la începutul ședinței.

În caz de probleme, echipele laserOstop vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la toate întrebările.

O garanție națională

Centrele noastre laserOstop vă garantează asistență gratuită în toată România

Practicieni la dispoziția dumneavoastră

Vă punem la dispoziție serviciul clienți 6 zile pe săptămână

Fara contraindicatie

Metoda laserOstop este un protocol personalizat care se adaptează tuturor și fără contraindicații

Discreție și confidențialitate

Centrele noastre laserOstop sunt obligate să respecte confidențialitatea tratamentelor dumneavoastră pentru a vă proteja integritatea

Laser antifumat: efecte secundare, rata de succes, posibile riscuri de recidivă

Avantajul imens al folosirii laserului pentru renunțarea la fumat este că este o metodă blândă, care nu are efecte secundare. Cu o sesiune cu laser pentru a renunța la fumat, nu există niciun pericol pentru sănătatea ta. Neinvaziv, nu provoacă durere sau arsuri și, nefolosind de substanțe chimice, nu există nici un risc pentru organismul tău. Totodată, atunci când renunțarea la fumat tinde în general să provoace creștere în greutate, cu laserOstop, absolut nu vă mai temeți de această problemă. Laserul LaserOstop vă permite să renunțați la fumat fără să vă îngrășați, deoarece ajută la limitarea poftelor și a apetitului crescut frecvent în timpul sevrajului.

Și când vine vorba de eficacitate, rezultatele sunt și ele acolo! Rata de succes a terapiei cu laser Ostop este foarte mare la peste un an de la sesiunea inițială. Sute de mii de fumători s-au lăsat definitiv de fumat, cu un succes imens datorită acestei metode. În plus, dacă în ciuda acestei rate de succes excepționale, suișurile și coborâșurile vieții vă fac renunțarea mai dificilă, puteți beneficia de un nou tratament gratuit în decurs de 12 luni de la prima ședință în cazul unei recidive. Este rar, dar i se poate întâmpla oricui!

Prețul laserului pentru a opri fumatul și rambursarea de către organizațiile de sănătate

O sesiune laserOstop pentru renunțarea la fumat costă aproximativ 570 LEI. Aceasta reprezintă cu siguranță o anumită investiție financiară, dar dacă te gândești bine, această sumă este mai mult decât rezonabilă în raport cu ceea ce vei economisi în viitor. În medie, un pachet de țigări costă în jur de 25 LEI. Dacă fumezi chiar și jumătate de pachet pe zi, te costă un cost anual de 4500 LEI în fiecare an. Odată ce prețul sesiunii Ostop cu laser a fost retras, veți avea în continuare profit de 3930 LEI. Merită să investești 570 de lei, nu-i așa? Și, dincolo de aspectul financiar, sănătatea ta și a celor din jur este pe primul loc.

In ceea ce priveste rambursarea laserului anti-fumat, aceasta metoda, ca toate celelalte tehnici fara inlocuitori, nu se afla din pacate printre metodele de renuntare la fumat rambursate de Asigurarile de Sanatate. Doar înlocuitorii de nicotină sunt rambursați la 65%, precum și anumite medicamente specifice. Cu toate acestea, puteți afla mai multe de la compania dumneavoastră de asigurări mutuale. Unii alocă un pachet anual pentru acoperirea costurilor corespunzătoare măsurilor preventive sau tratamentelor alternative în contextul renunțării la fumat sau a altor probleme de sănătate.

De ce să alegeți metoda laserOstop?

Puterea laserOstop constă în faptul că fotobiomodularea se axeasă tocmai pe aspectele fizice ale dependenței. Cu toate acestea, ei sunt cei care sunt la originea dorințelor ireprimabile de a fuma în timpul renunțării. În plus, este o metodă atât naturală, cât și sigură, ceea ce nu este întotdeauna cazul cu mijloacele folosite de obicei pentru a renunța la fumat. Perfect stăpânită și complet sigură, această tehnică este cunoscută și recunoscută de mai bine de 50 de ani. Specialist în laser antifumat, laserOstop a realizat deja peste 300.000 de renunțări la fumat cu această metodă exclusivă și inovatoare.

Beneficiind de o expertiză excepțională, laserOstop este utilizat în câteva sute de centre specializate din întreaga lume. Fără contraindicații sau efecte secundare, această tehnică vă este accesibilă în România. Personalizat 100% în funcție de situația dvs., este implementat în centre care se străduiesc să vă garanteze discreție și confidențialitate pentru a vă proteja viața privată.

În cazul unei recidive, se aplică o garanție națională, care vă permite să beneficiați de îngrijire gratuită în toată România în anul următor primei ședințe. Când vorbim despre laser pentru a renunța la fumat, părerile utilizatorilor laserOstop arată cât de eficientă și ușoară este această tehnică. Acesta este motivul pentru care este o soluție de primă alegere pentru a renunța la fumat.

Ai doar de câștigat din renunțarea la fumat!

Doriți să știți cum funcționează o sesiune cu laser pentru a renunța la fumat?

Așa că faceți o programare la cel mai apropiat centru laserostop.

Câteva motive bune pentru a renunța la fumat

Dacă sunteți interesat de terapia cu laser pentru a renunța la fumat, probabil că vă gândiți să renunțați la fumat în viitorul apropiat. Dacă aveți nevoie de un impuls de motivație pentru a face pasul, iată câteva motive bune pentru a opri orice consum de tutun:

 • Fumul de țigară conține peste 4.000 de substanțe chimice, dintre care unele sunt extrem de periculoase pentru sănătate, precum arsenul, amoniacul, benzenul, cadmiul, cianura, gudronul, formaldehida și chiar monoxidul de carbon.
 • În fiecare an în România, tutunul provoacă moartea a peste 45.000 de persoane, adică aproximativ 124 de persoane pe zi și 5 pe oră.
 • Multe tipuri de cancer se dezvoltă din cauza consumului de tutun: cancer de plămân, gât, ficat, colon, vezică urinară, stomac, pancreas și rinichi, printre altele.
 • Multe patologii sunt favorizate de fumat: hipertensiune arterială, astm, boală pulmonară obstructivă, infarct miocardic, accident vascular cerebral, tuberculoză etc.
 • Fumatul pasiv are aceleași efecte secundare ca fumatul activ pentru cei din jurul tău.
 • Fumând în mediul direct al familiei, îți pui în pericol sănătatea, dar și pe cea a celor dragi.
 • Tutunul îngălbenește dinții, modifică frumusețea pielii și a părului și provoacă respirația urât mirositoare.
 • Nu-ți dai seama, dar tutunul îți schimbă percepția asupra gustului și mirosurilor.
 • Renunțând la fumat, vei redescoperi plăcerile mesei într-o altă lumină.
 • Renunțarea la fumat înseamnă, de asemenea, să vă recâștigați libertatea de la țigări și să vă creșteți puterea de cumpărare ușor și pe termen lung.

O singură ședință cu laser pentru a renunța definitiv la fumat

Terapia cu laser pentru a renunța la fumat vă oferă o șansă reală de a pune capăt țigărilor și efectelor nocive ale acestora, fără a suferi efectele renunțării la fumat. Nu provoacă efecte secundare, creștere în greutate sau durere în timpul utilizării. Potrivit atât pentru persoanele care se angajează într-un proces de renunțare pentru prima dată, cât și pentru cei care au încercat deja totul fără succes înainte, are o rată de succes ridicată și este eficient într-o singură sesiune de o oră. !

Daca si tu, la fel ca mii de alti fumatori, vrei sa te lasi definitiv de fumat datorita laserOstop, fa-ti o programare online la centrul de specialitate cel mai apropiat de tine!

Nu mai fumați acum! ​

Fă o programare online la cel mai apropiat centru laser anti tutun laserOstop!

Distribuie acest articol

Faceți o programare

Nu mai fumați acum! ​

Fă o programare online la cel mai apropiat centru laser anti tutun laserOstop!

Renunțările la fumat efectuate din 2021
+ 0
Peste 100 de centre în România și în toată Europa
+ 0
Opiniile clienților noștri confirmă eficiența noastră
+ 0

Centre noi

Articole recente