Renunțarea la fumat cu laser: eficient, nedureros și fără efecte secundare

Vrei sa te lasi de fumat, opteaza pentru renuntarea la fumat cu laser cu metoda laserOstop
metoda laserOstop prirea renunțării la fumat cu laser renunțarea la fumat cu laser

Vrei să te lași de fumat, dar simți că ai încercat totul fără succes? Ești îngrijorat de repercusiunile renunțării la fumat asupra stării de spirit, a greutății tale, a relațiilor sociale? Renunțarea la fumat cu laser este probabil alegerea perfectă pentru tine! Metoda laserOstop, eficientă și fără efecte secundare, a ajutat deja sute de mii de fumători să se lase de fumat. Iată tot ce trebuie să știți despre această tehnică cu rata de succes remarcabilă.

În ce constă renunțarea la fumat cu laser?

Utilizarea laserului este o metodă inovatoare de tratare a dependenței de tutun folosită cu succes în întreaga lume. Foarte eficient, renunțarea la fumat cu laser dă rezultate spectaculoase, cu o rată de succes excepțională pentru protocolul laserOstop, care este în prezent cel mai eficient.

Neimplicand nicio substanta chimica in timpul tratamentului, tratamentul dependentei de tutun prin laser permite sa actioneze asupra cauzelor fizice ale dependentei, dar si asupra simptomelor care o insotesc (stres, alterarea gustului si mirosului). De asemenea, ajută la reducerea iritabilității, frustrării, anxietății rezultate din renunțarea la fumat. Totodată, laserul te ajuta sa te lasi de fumat fara sa te ingrasi, prin limitarea nevoii de a compensa lipsa de nicotină cu o gustare.

Diferitele tipuri de laser pentru a renunța la fumat

Multe lasere folosite pentru renuntarea la fumat, actioneaza prin electrostimulare. Tratamentul se concentrează în principal pe pavilionul urechii, motiv pentru care această tehnică este numită și auriculoterapie. Majoritatea laserelor de pe piață trimit micro-vibrații prin piele pentru a stimula plexurile nervoase vizate.

O altă metodă de renunțare la fumat cu laser există: cea aleasă de centrele specializate laserOstop. Laserul LaserOstop actioneaza prin fotobiomodulatie, adica influenteaza punctele nervoase situate in jurul urechii datorita luminii pe care o genereaza. Foarte eficient, face posibilă tratarea eficientă a dependenței fizice în același timp, ceea ce facilitează renunțarea la fumat.

O garanție națională

Centrele noastre laserOstop vă garantează asistență gratuită în toată România

Practicieni la dispoziția dumneavoastră

Vă punem la dispoziție serviciul clienți 6 zile pe săptămână

Fara contraindicatie

Metoda laserOstop este un protocol personalizat care se adaptează tuturor și fără contraindicații

Discreție și confidențialitate

Centrele noastre laserOstop sunt obligate să respecte confidențialitatea tratamentelor dumneavoastră pentru a vă proteja integritatea

Cum are loc o sesiune laser într-un centru laserOstop

Procedura pentru o sesiune de renunțare la fumat cu laser cu metoda laserOstop este foarte simplă. Înainte de a începe tratamentul, practicianul îți pune întrebări despre stilul tău de fumat, motivele care te determină să aprinzi o țigară, mediul tău zilnic etc. Acest inventar preliminar îi permite să stabilească protocolul potrivit de utilizat pentru a se adapta situației dumneavoastră personale.

Sedinta dureaza apoi o ora in care terapeutul stimuleaza cele mai relevante puncte ale urechii. Și gata, s-a terminat! În principiu, o singură ședință este suficientă pentru a rămâne permanent abstinent. În caz contrar, se aplică o garanție de sprijin gratuit în cazul unei recidive în termen de 12 luni de la tratamentul inițial.

Avantajele metodei laserOstop

Atât sigur, cât și eficient

Laserul laserOstop este proiectat în conformitate cu standardele CE. Fabricat in Europa, dupa specificatii foarte precise, este fara pericol sau efecte adverse. Fotobiomodularea este un proces perfect stăpânit, folosit în multe țări de mai bine de 30 de ani. Este folosit cu succes în special în dermatologie, dietetică sau pentru tratarea diferitelor dependențe.

Rată mare de succes

Folosit doar în centrele de renunțare la fumat laserOstop, echipamentele laserOstop sunt manipulate de tehnicieni cu experiență, ceea ce îi conferă o rată de succes excepțională. După un an, marea majoritate a fumătorilor care au folosit această metodă sunt încă abstinenti. În plus, o singură ședință este suficientă pentru a obține rezultatele dorite și pentru a opri procesul de dependență.

Suport complet

Metoda laserOstop tratează atât dependența de nicotină, cât și simptomele care însoțesc și complică renunțarea la fumat. Astfel, iti permite sa te lasi de fumat fara suferinta, fara frustrare si fara ingrasare. Acest tratament cuprinzător al mecanismelor care stau la baza dependenței de tutun este o soluție excelentă pentru a obține o încetare blândă, fără a compromite eficacitatea.

Potrivit pentru toate tipurile de oameni

Folosind doar lumina provenita de la un laser de densitate mica pentru a stimula punctele auriculare care favorizeaza renuntarea la fumat, laserOstop constituie un tratament nedureros si neinvaziv, potrivit pentru cel mai mare numar de persoane. Această metodă extrem de eficientă de a renunța la fumat este destinată tuturor celor care doresc să renunțe la fumat, în special persoanelor care au recidivat cu alte tipuri de tratament (plasturi cu nicotină, acupunctură, hipnoză etc.).

Centrele laserOstop de renunțare la fumat sunt prezente în România și aproape peste tot în Franța, Elveția, Maroc… Primul specialist european în tratamentul dependenței de nicotină prin fotobiomodulare, laserOstop a ajutat deja câteva sute de mii de fumători să nu-și mai aprindă niciodată o țigară. Și tu, ești gata să experimentezi revoluția laserOstop?

Nu mai fumați acum! ​

Fă o programare online la cel mai apropiat centru laser anti tutun laserOstop!

Distribuie acest articol

Faceți o programare

Nu mai fumați acum! ​

Fă o programare online la cel mai apropiat centru laser anti tutun laserOstop!

Renunțările la fumat efectuate din 2021
+ 0
Peste 100 de centre în România și în toată Europa
+ 0
Opiniile clienților noștri confirmă eficiența noastră
+ 0

Centre noi

Articole recente