Cum să te lași de fumat?

Cum să te lași de fumat? O întrebare pe care mulți fumători și-o pun în fiecare zi.
Cum să te lași de fumat? laserostop laser anti tutun

laserOstop® sau cum să renunți la fumat fără durere sau creștere în greutate

Cum să te lași de fumat? O întrebare pe care mulți fumători și-o pun în fiecare zi. Fie că fumezi țigări rulate sau clasice, cu filtre sau nu, tutunul are inevitabil consecințe negative asupra sănătății tale, dar și asupra portofelului tău! Dar te întrebi cum să te lași de fumat? Nu este atât de simplu și este necesar să apelezi la soluții specifice pentru a o realiza. Găsiți aici cele mai cunoscute metode de a renunța la fumat, dar mai ales metoda care vă va ajuta să puneți capăt definitiv la țigări.

Renunțați la fumat: câteva motive bune pentru a face acest lucru

Conținând mulți compuși chimici nocivi, tutunul conținut de țigări este toxic pentru organismul tău și poate fi cauza diferitelor patologii grave: cancere ale tractului respirator, gât, gură, boli cardiovasculare etc. Mai puțin îngrijorătoare, dar enervante, consecințele apar și din consumul regulat de tutun: respirație urât mirositoare, probleme ale pielii, dificultăți de vindecare, carii, îngălbenirea dinților, a degetelor etc. Din punct de vedere financiar, prețul tutunului are și el un impact puternic. Se estimează că un fumător cheltuiește în medie 70 de euro pe săptămână, sau aproximativ 300 de euro pe lună pentru tutun. Deci ai totul de câștigat prin angajamentul de a renunța la fumat!

De ce este complicată renunțarea la fumat?

Două elemente generează dependență la fumător. În primul rând, nicotina duce la dependență fizică provocând un sentiment de lipsă atunci când renunți la fumat. Dar nu aceasta pune cele mai multe probleme, pentru că, în doar câteva zile, organismul este înțărcat și nu mai are nevoie de doza zilnică de nicotină. Cel mai mare obstacol în calea renunțării la fumat este dependența psihologică, adică motivele care împing un fumător să ia o țigară: stres, anxietate, furie, cei din jur care consumă tutun etc. Trebuie deci să găsim o metodă care să poată acționa asupra necesității de a umple golul de nicotină și asupra comportamentului viitorului fost fumător.

Diferitele metode de a renunța eficient la fumat

În ultimele decenii, renunțarea la fumat în rândul fumătorilor de lungă durată a devenit o adevărată problemă de sănătate publică. De-a lungul timpului, au fost dezvoltate diferite metode pentru a ajuta utilizatorii de țigări și tutun rulat să pună capăt dependenței lor. Deci cum te lasi de fumat peste noapte? Mai jos sunt diferite metode de a renunța la fumat. Dar atenție, nu există o formulă magică pentru a renunța la fumat, este necesară un minim de voință.

Metode medicinale

Când consultați un medic sau un expert în dependență ca parte a renunțării la fumat, aceștia vă pot prescrie înlocuitori de nicotină. Vorbim aici despre faimoșii plasturi, gingii, inhalatoare și alte prezentări care oferă o anumită doză de nicotină fără fumat. Acest tip de produse are avantajul de a umple lipsa de nicotină, dar nu acționează asupra aspectului psihologic al dependenței, ceea ce explică de ce mai puțin de o treime dintre cei care le folosesc sunt încă abstinenti după trei luni, când doar 18% dintre ei. continuă oprirea după 6 luni. Folosirea unei țigări electronice arată rezultate ceva mai bune, dar ajută la menținerea obiceiului de a fumat, ceea ce nu este ideal pe termen lung. Au fost dezvoltate și medicamente care pretind să influențeze dependența psihologică, dar eficacitatea lor variază foarte mult de la un individ la altul și pot avea efecte secundare supărătoare la unii oameni.

Metodele blânde

Pentru a înlocui sau completa tratamentul medicamentos, pot fi folosite și metode blânde. Hipnoza oferă rezultate interesante , dar rata de succes la trei luni rămâne sub 50%. Rezultate similare se observă cu acupunctura sau cu homeopatia.

O altă soluție pentru renunțarea la fumat este aceea de a fi însoțit în timpul unei terapii cognitiv-comportamentale (TCC), metodă care face posibilă găsirea unor strategii de depășire a recursului la țigări în diverse situații. Aici, sprijinul poate fi uneori lung și necesită un angajament neefectuat. Aceasta nu este cea mai ușoară metodă care va răspunde la întrebarea cum să renunțați cu ușurință la fumat.

O garanție națională

Centrele noastre laserOstop vă garantează asistență gratuită în toată România

Practicieni la dispoziția dumneavoastră

Vă punem la dispoziție serviciul clienți 6 zile pe săptămână

Fara contraindicatie

Metoda laserOstop este un protocol personalizat care se adaptează tuturor și fără contraindicații

Discreție și confidențialitate

Centrele noastre laserOstop sunt obligate să respecte confidențialitatea tratamentelor dumneavoastră pentru a vă proteja integritatea

LaserOstop®: Metoda ultra-eficientă de a renunța definitiv la fumat

Avantajele laserOstop®

Folosirea laserului pentru a pune capăt consumului de tutun este o metodă cunoscută de mult timp. Majoritatea laserelor anti-tutun folosesc electrostimulare, dar nu laserOstop®. Folosit in centre specializate in renuntarea la fumat, laserOstop® actioneaza prin fotobiomodulare si iti permite sa te lasi de fumat intr-o singura sedinta! Fabricat în conformitate cu standardele CE și NF, oferă acțiune direcționată asupra dependenței de nicotină și ajută la renunțarea la fumat fără pericol, fără suferință fizică sau morală, fără iritabilitate, fără tulburări de somn și fără creștere în greutate, spre deosebire de majoritatea celorlalte metode.

Cum functioneaza ?

Stăpânită de mai bine de treizeci de ani, fotobiomodularea este un proces neinvaziv și nedureros care contribuie la înțărcarea blândă, fără efecte secundare. Constă în stimularea diferitelor puncte ale urechii cu ajutorul unui laser, pentru a acționa asupra mecanismelor sistemului nervos de la originea dependenței de nicotină.

Este o metodă ideală pentru oricine caută modalități de a renunța la fumat în mod eficient, mai ales dacă încercările anterioare au dus la eșec și recădere. Pentru a vă permite să rupeți cercul vicios al dependenței în doar câteva zile, centrele dumneavoastră specializate în laserOstop® pentru renunțarea la fumat vă întâmpină în Franța și Elveția pe tot parcursul anului.

Viteză și rată de succes excepționale

De obicei, renunțarea la fumat durează între 2 și 3 luni, sau chiar mai mult. Cu laserOstop®, o singură sesiune de o oră este suficientă pentru a trata dependența de nicotină prin oprirea mecanismelor dependenței. Extrem de eficientă, utilizarea laserului laserOstop® asigură o rată de succes remarcabilă, un număr mare de persoane rămânând abstinente după 1 an! Adevărați experți în renunțarea la fumat, centrele laserOstop® oferă chiar și o garanție cu o ședință gratuită în cazul unei recidive în termen de 12 luni de la ședința inițială.

Din 2020, laserOstop® a ajutat peste 300.000 de fumători să se lase de fumat. Așa că nu vă puneți întrebarea cum să renunțați la fumat, faceți o programare la un centru laserOstop!

Nu mai fumați acum! ​

Fă o programare online la cel mai apropiat centru laser anti tutun laserOstop!

Distribuie acest articol

Faceți o programare

Nu mai fumați acum! ​

Fă o programare online la cel mai apropiat centru laser anti tutun laserOstop!

Renunțările la fumat efectuate din 2021
+ 0
Peste 100 de centre în România și în toată Europa
+ 0
Opiniile clienților noștri confirmă eficiența noastră
+ 0

Centre noi

Articole recente